Algemene introductie tot MIPIM

DSC_5107_resize

Met meer dan 20.000 bezoekers is de MIPIM-beurs zonder twijfel de nummer één in vastgoedland. Groter dan München. Maar vooral: een pak interessanter. Want voor MIPIM schrijven elk jaar meer dan vierduizend investeerders zich in – dé doelgroep voor iedereen die professioneel met vastgoed bezig is.

Wat u van MIPIM mag verwachten? Eerst en vooral een fantastische beurslocatie voor vier intensieve dagen: op de Croisette in Cannes, in het wereldberoemde Palais des Festivals, met zicht op de jachthaven en de baai.

Op het programma van deze vijfentwintigste editie staan (naast een fantastische cocktailparty bij de start) 35 interactieve debatten met experts, 12 workshops rond concrete cases, 3 mastermind sessies om in het brein van top CEO’s te kruipen en 11 korte inhoudelijke sessies terwijl u ontbijt of luncht.

En dat is alleen maar het inhoudelijke programma. Komt u vooral voor de contacten? Dan kunt u terecht bij meer dan tachtig bedrijfspresentaties, de drie speed matching sessies en de prijsuitreiking aan het eind. Of u kiest voor het alternatieve programma, dat zich afspeelt tijdens de tientallen recepties en feesten in de buurt van de beurshal.

Hoe u uw MIPIM-bezoek ook inkleurt, we weten zeker dat u met een hoofd vol ideeën en een boekentas vol contacten weer huiswaarts keert. De Flanders Ghent Development Group helpt u daarbij graag een handje.

Comments are closed.