Presentatie partnermeeting 21 november 2013

Op 21 november 2013 werd de eerste partnermeeting in het kader van MIPIM 2014 gehouden in het stadhuis van Gent. De talrijke aanwezigen konden voor het eerst kennismaken met de plannen van de vzw Flanders Ghent Development Group om samen met de Waalse en Brusselse stand het voortouw te nemen in een verenigd Belgisch Paviljoen. Onder de naam “Surreal Estate in Belgium” zal deze nieuwe aanpak alvast kunnen buigen op een grote zichtbaarheid vanop de trappen aan de Croisette. Bovendien worden dit jaar de evenementen gebundeld in een eigen conferentieruimte en kunnen de partners gebruik maken van het privéterras met zicht op de jachthaven.

Uitwisseling tussen de verschillende Belgische regio’s is een van de belangrijkste doelstellingen van het gezamenlijke paviljoen. De vzw heeft ook de ambitie meer buitenlandse beursbezoekers aan te trekken. De intensieve kennismaking bij de gemeenschappelijke open bar zou een succes moeten worden…

belgian-pavillion-spaces

De stand van de vzw wordt naar goed gewoonte uitgetekend door Bontinck Architecture and Engineering. Binnen het Belgisch Paviljoen zullen er twee afzonderlijke ruimtes ontstaan: de grootste stand (50m²) is de ontmoetingsplek waar elke partner de nodige visibiliteit krijgt via een mobiele informatietotem. De kleine stand (30m²) is dan eerder een werkplek. In “chambrettes” kunt u een confidentieel gesprek voeren of in alle rust een telefoongesprek voeren.

stand-fgdg-mipim-2014

Met een absolute toplocatie en een gevuld programma zijn we ervan overtuigd dat de nieuwe formule een succes zal zijn!

Download hier de presentatie van de partnermeeting als PDF-bestand.

 

Comments are closed.